Residence Oranjeburgh

Een wijk met allure!

Op de plaats van het voormalige Vlietland Ziekenhuis aan de Burgemeester Knappertlaan in Schiedam verrijst de nieuwe wijk “Oranjeburgh”. Een wijk welke deel uit maakt van het statige Oranjekwartier in Schiedam-West en welke zijn jaren 30 architectuur voor een groot deel ontleent aan de Schiedamse Architect Piet Sanders.

Kalliste Woningbouwontwikkeling ontwikkelt op deze prachtige locatie het statige appartementencomplex Residence Oranjeburgh, bestaande uit 18 luxe koopappartementen en 3 luxe penthouses. De in Piet Sanders-stijl fraai gevormde en tot in detail afgewerkte appartementen zijn verdeeld over 5 bouwlagen.

De appartementen hebben een oppervlakte van circa 120m² tot ruim 300m² en beschikken over een ruim terras en 2 privé parkeerplaatsen. Voor wie nóg exclusiever wil wonen, realiseren wij een top-penthouse waarbij men vanuit de lift direct het riante penthouse in stapt.

De appartementen worden middels het WijzerWonen-concept gerealiseerd. Kenmerkend aan het WijzerWonen-concept is dat de toekomstige eigenaar van het appartement een ruime keuzevrijheid heeft bij onder de andere de indeling en afwerking van het appartement. Toekomstige kopers staan zelf aan het roer van hun droomappartement!

De start verkoop van de appartementen zal op woensdag 24 oktober 2018 plaats gaan vinden. Bij voldoende verkoop start de bouw in het voorjaar van 2019.

Voor inschrijving of meer informatie neem contact op met ons kantoor via 088 – 100 95 00 of stuur een mail naar schiedam@kalliste.nl.

Meer weten?

Contactpersoon
Locatie
Schiedam
Aantal woningen
21 appartementen
Status
In verkoop