Broekstraat

Kalliste heeft eind 2017 aan de Broekstraat 9 te Velp positie verworven. Op dit moment wordt samen met de gemeente Rheden en diverse belanghebbenden gezocht naar de optimale inrichting van dit gebied.

Deze zoektocht wordt vormgegeven door het aangaan van een omgevingsdialoog, waarin achterhaald wordt wat de ideeën en wensen van de gemeente, naburige gebruikers en belanghebbenden zijn.

Kalliste luistert graag eerst en handelt daarna. Door eerst de vraag te stellen, en daarna pas tot een invulling te komen, kan er een ontwikkeling tot stand worden gebracht die optimaal aansluit op de lokale context, de omgeving en de marktvraag.
Door middel van het uitvoeren van analyses en het voeren van gesprekken wordt de ziel van de locatie gevonden. Een goede invulling van de plek is een invulling die aansluit op deze ziel. Hierbij zien we het huidige gemengde gebied niet als bedreiging, maar als een kans; er zijn vele aanknopingspunten voor een kwalitatief hoogwaardige invulling.

Wanneer de ziel van de plek is gevonden en passende functies zijn gevonden die hieraan beantwoorden, zullen we allereerst de wensen van potentiële toekomstige gebruikers achterhalen, alvorens de plannen verder uit te werken.

Heeft u interesse om op deze locatie een activiteit te ontplooien? Of heeft u ideeën voor de invulling van de locatie? Neem dan contact op via info@kalliste.nl

Meer weten?

Locatie
Velp
Aantal woningen
Nader te bepalen
Status
In ontwikkeling