admin23 december 2016
Contactpersoon: admin

Zicht op ontwikkeling Fase 3 ‘Wonen aan het Twiske’ te Oostzaan

Op 22 december 2016 zijn de handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst tussen de familie Voet en Kalliste oningbouwontwikkeling.
Wendy van Rooijen21 december 2016
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Fijne feestdagen en een succesvol 2017!

Terugkijkend op 2016 kunnen wij concluderen dat we een mooi jaar achter ons laten, een jaar waarin Kalliste weer voor mooie uitdagingen heeft gestaan en vele mensen heeft kunnen verblijden met dat waar onze krachten liggen; het realiseren van vraaggestuurde nieuwbouw.
Sander Aalpol15 december 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Een groene en gezonde wereld, wij presenteren u FITWONEN

Over vijf jaar is bijna alle nieuwbouw energieneutraal of energieleverend. Steeds meer en sneller verandert de mindset van professionele partijen en woningzoekenden als het gaat om duurzaamheid. Bewoners en vastgoedeigenaren willen voorbereid zijn op de toekomst: duurzaam wonen en leven en ultiem: de wereld groen en gezond achterlaten voor de volgende generaties.
admin 8 december 2016
Contactpersoon: admin

Gezellige drukte bij start verkoop Hélène Swarth

Ruim 300 geïnteresseerden vonden 7 december jl. de weg naar de Thamerkerk in Uithoorn. Op deze locatie vond de Première (start verkoop) plaats van het project ‘Hélène Swarth’.
admin 1 november 2016
Contactpersoon: admin

Duurzame leefomgeving voor Zoeterwoude door Kalliste

Op 10 november jl. is de gunning van het project Verde Vista Plas aan Kalliste Woningbouwontwikkeling definitief geworden. Kalliste ontwikkelt en realiseert 24 twee-onder-één-kapwoningen met een hoge GPR-score gelegen aan de Stadhouderslaan te Zoeterwoude.
Jeroen Suijkerbuijk 6 oktober 2016
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Kalliste naar Nieuwegein

Met trots kondigen wij aan dat Kalliste vanaf 10 oktober neerstrijkt aan de Dorpsstraat 57 in Vreeswijk, Nieuwegein. Het nabij de Lek gelegen R.K. verenigingsgebouw annex school is binnenkort de inspirerende en sfeervolle werkplek voor het team van Kalliste. Huisvesting met een ziel: het schoolplein als creatieve broedplaats en tegenhanger van de onvoorspelbare Hollandse vergezichten die je over de rivier de Lek kunt waarnemen.
admin 4 oktober 2016
Contactpersoon: admin

Veel belangstelling Hélène Swarth Uithoorn

Ruim 30 geïnteresseerde omwonenden bezochten 29 september jl. de informatieavond van het project ‘Hélène Swarth’ te Uithoorn. De avond had een informatief karakter, waarbij belanghebbenden al hun vragen over het project aan Kalliste, de architect, de makelaar en de gemeente konden stellen.
Wendy van Rooijen19 september 2016
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Aangenaam! 02/2016 is verschenen

Met het zomerreces achter ons doen wij u hierbij ons magazine Aangenaam! toekomen. Een editie waarin wij mogen aankondigen dat niet onze kopers maar wij zelf gaan verhuizen. De productieopgave die bouwend en ontwikkelend Nederland op zich af zien komen wordt nader belicht.
Sander Aalpol29 augustus 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Studenten Hogeschool Rotterdam het veld in

Woensdag 24 augustus hebben eerstejaarsstudenten van de Hogeschool Rotterdam kennis gemaakt met het vak van ontwikkelen en bouwen.
Jeroen Suijkerbuijk 6 juli 2016
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Christel van Wesep en Jeroen Pijnenburg naar Kalliste

Christel van Wesep (29) en Jeroen Pijnenburg (42) versterken per heden het team van Kalliste. Met de komst van Christel en Jeroen, beiden projectontwikkelaar, vergroot Kalliste direct haar slagkracht voor nieuwe gebieds- en woningbouwontwikkelingen.
Sander Aalpol20 april 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Individueel klimaatakkoord: Utrecht klaar voor 2021

Een gezamenlijk initiatief van Kalliste, Giesbers en Boxum, geïnspireerd door de klimaattop in Parijs. Een eerste stap om de wereld te verbeteren samen met kopers van nieuwbouwwoningen van Kalliste. ‘Zoveel mogelijk woningen bewust verduurzamen door onder meer de zon als energiebron optimaal te benutten’, zo benoemt Kalliste haar doelstelling.
Sander Aalpol 4 maart 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Grote belangstelling nieuwbouw Park16Hoven

In de basisschool in deze nieuwbouwwijk had de avond een informatief karakter waarbij geïnteresseerden al hun vragen aan het team van Kalliste konden stellen. Veel enthousiaste reacties op het vervolg van de succesvolle eerste fase van Wonen aan de Meander, waarvan eind deze maand de start van de bouw gevierd gaat worden.
Sander Aalpol 2 maart 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Wonen in Voorschoten: Het Kompas hijst de vlag

Alle 32 woningen in het project Wonen in Voorschoten zijn naar tevredenheid opgeleverd.
Sander Aalpol25 februari 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

SOR en Kalliste samen in herontwikkeling Hoogvliet.

Hassan Najja, directeur-bestuurder van woningcorporatie SOR, en Jeroen Suijkerbuijk, directeur van Kalliste, tekenden onlangs een overeenkomst voor de herontwikkeling van de kerk en pastorie aan de Posweg en de Alverstraat in Hoogvliet. Kalliste is voornemens hier circa 16 koopwoningen te realiseren.
Sander Aalpol25 februari 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Vestigingsklimaat stimulans voor gebiedsontwikkeling van morgen

Afgelopen maandag in Naarden-Vesting zegt René, mijn gesprekspartner op dat moment, na slechts één slokje: ‘jullie hebben echt lekkere koffie!’. De opmerking was zo verfrissend en spontaan dat ik een glimlach niet kon onderdrukken. En René heeft gelijk, de koffie bij Kalliste wordt zelden overtroffen.
Sander Aalpol28 januari 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Wethouder Geldof start de bouw ‘Wonen bij de Groene Vallei’ te Utrecht

Woensdagmiddag heeft Wethouder Kees Geldof de officiële handeling verricht voor de start van het woningbouwproject Wonen bij de Groene Vallei in Leidsche Rijn, Utrecht.
admin22 januari 2016
Contactpersoon: admin

Fase 2 ‘Wonen aan het Twiske’ Uitverkocht!

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst van de laatste kavel in de 2e fase van Wonen aan het Twiske. Hiermee zijn alle 21 woningen en 5 vrije bouwkavels verkocht.
Sander Aalpol15 januari 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Blik op 2016, een duurzaam jaar

Bij een nieuwjaar horen goede voornemens. Kalliste brengt deze ten uitvoer in de extra aandacht die in 2016 geschonken zal worden aan het thema DierbareDuurzaamheid.