Exclusieve verkoop ‘Wonen bij de Groene Vallei’ gestart!

Afgelopen zaterdag vond de première, de exclusieve start verkoop, plaats in het Informatiecentrum Leidsche Rijn. Er werd door de ruim 100 bezoekers enthousiast gereageerd op het definitieve ontwerp van de 21 woningen in Hoge Weide, een ontwikkeling van Kalliste Woningbouwontwikkeling.

Het ontwerp is volgens het WijzerWonen-concept tot stand gekomen in een tweetal Woonworkshops. Hierin hebben geïnteresseerden actief samengewerkt met Kalliste en MIX Architectuur.

Deelnemers van de Woonworkshops zijn in het bezit van en persoonlijke Wooncheque welke tevens toegang gaf tot de première. Zij ontvingen als eerste persoonlijk de verkoopdocumentatie. Deze verkoopdocumentatie is inmiddels ook beschikbaar op de projectwebsite WonenbijdeGroeneVallei.nl, inschrijven kan tot en met 6 april (2de paasdag) aanstaande.

Na een succesvolle verkoop zullen de woningen volgens het HuisLabel van GiesbersWijchen worden gerealiseerd. Een beproefd en flexibel concept waarbinnen de individuele woonwensen van alle kopers worden verwerkt.
HuisLabel is een klantgericht concept en voldoet aan de visie van Kalliste: 'Als ieder individu Uniek is moet zijn Woning dat ook kunnen zijn'.

Facebook