Primeur: "Eerste kopers Schiedam sluiten koopovereenkomst"

Vrijdag 20 juni jl. zijn de eerste koopovereenkomsten door de toekomstige bewoners van ‘Wonen bij Beatrixpark’ getekend. Een belangrijke stap naar de  realisatie van hun droomhuis in Schiedam.

De heer Rattansingh en mevrouw Bhawan hadden de primeur om als belangstellenden van het eerste uur ook de eerste koopovereenkomst met Kalliste te sluiten. Op passende wijze vond de ondertekening plaats in het Beatrixpark nabij de locatie van hun nieuwe thuis.

Aan het einde van de zomer 2013 heeft de Gemeente Schiedam de ontwikkeling van Parkblok 2 (Wonen bij Beatrixpark) gegund aan Kalliste Woningbouwontwikkeling. Belangstellenden voor het project konden zich vanaf september inschrijven. Een groep van ca. 300 (!) geïnteresseerden hebben door middel van het WijzerWonen-proces samen met Kalliste een architect gekozen en het plan vorm gegeven. Wolfs architecten heeft het plan en de vele individuele woonwensen verder uitgewerkt, gelijktijdig heeft de ontwikkelaar persoonlijke gesprekken met de geïnteresseerden gevoerd. De komende weken zal Kalliste veel kopers gaan feliciteren met hun aankoop, hun nieuwbouwwoning.

Facebook