Yvonne Loos versterkt team Kalliste

Per 1 mei jl. is Yvonne Loos (35) gestart als Projectontwikkelaar bij Kalliste Woningbouwontwikkeling BV te Vreeswijk-Nieuwegein.
Met de komst van Yvonne vergroot Kalliste direct haar slagkracht voor nieuwe gebieds- en woningbouwontwikkelingen. Zij deelt de passie voor het bouwen aan een duurzame leefomgeving en zal bijdragen aan de professionalisering van eigentijdse woonconcepten als FITWONEN binnen Kalliste en het GiesbersAtelier.
Binnen Kalliste wordt zij onder meer verantwoordelijk voor het project ‘Hart van Hoogvliet’ te Hoogvliet en ‘Hélène Swarth’ te Uithoorn.

Voordat Yvonne bij Kalliste in dienst trad heeft zij ervaring opgedaan als projectontwikkelaar bij onder andere Lavertuur Plantontwikkeling in Tilburg in de functie van projectmanager en bij Cascade Woningcorporatie in Waalwijk als projectontwikkelaar.

“Een huis wordt gebouwd om in te leven. Dat is mijn motto. Het opleveren van een huis dat precies aansluit bij de wensen van een potentiele koper, is voor elke projectontwikkelaar het doel” aldus Yvonne. ‘Kalliste heeft hierin een unieke benadering, door het geven van o.a. woonworkshops. Tijdens deze workshops worden (potentiële) kopers al in de schetsfase gevraagd om mee te denken en persoonlijke voorkeuren aan te geven. Dit is wat mij aanspreekt in Kalliste! Een unieke en persoonlijke werkwijze die past bij mij en mijn visie op ontwikkelen. Ik kan dan ook niet wachten totdat ik de eerste sleutel aan een koper mag overhandigen”.