Wonen in de Watertuin - bouw is gestart!

Recent zijn de handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst van de laatste beschikbare woning in het nieuwbouwplan ‘Wonen in de Watertuin’ op de locatie van Verde Vista Meerburg in Zoeterwoude. Hiermee is opnieuw door Kalliste een 100% verkoop gerealiseerd vóórdat met de bouw zal worden gestart.

Een start bouw die op woensdag 9 mei is begonnen met het slaan van de 1e heipaal. Komende weken zullen ruim 200 palen van circa 20 meter lengte worden geslagen, die zorgen voor een solide fundering van de 24 te realiseren energieneutrale twee-onder-een-kap woningen.

Over enkele weken zal ook een start worden gemaakt met de aanleg van de zogenaamde ‘Watertuin’, ook bekend als de Verder Vista Plas, die direct komt te liggen aan de houten vlonders en natuurlijke oevers van de achtertuinen van de woningen.

In deze plas worden een 2-tal eilandjes gerealiseerd die verbonden zullen worden met een lange loopsteiger. Eén van de eilanden, het zogenaamde Pirateneiland, zal worden ingericht als speeltuin voor de kinderen.

Kortom: dit wordt prachtig wonen!

De verwachting is dat begin 2019 de oplevering zal plaatsvinden en de kopers de sleutel zullen ontvangen van hun droomwoning.

Facebook