Verkoop ‘Wonen aan het Twiske – FASE 3’ gestart

Op 12 juli jl. heeft onder de stralende zon de start verkoop plaatsgevonden van alweer de derde fase van het project ‘Wonen aan het Twiske’.

De circa 1.200 belangstellenden werden ontvangen op de toekomstige bouwlocatie welke was ingericht als een soort festivallocatie, met diverse tenten voorzien van verkoopinformatie, een ijsokar, bar, koffiekar en springkussen.

Onder het genot van een drankje of ijsje konden vragen gesteld worden aan het team van Kalliste over de 27 nieuw te bouwen woningen in dorpse Zaanse bouwstijl. Ook het team van Rodenhuis Financiële Dienstverlening en de architect waren aanwezig om de geïnteresseerden te woord te staan.

De bezoekers waren enthousiast over het ontwerp van de woningen, het Nul-Op-de Meter concept en de gebruikte onderhoudsarme materialen. Van de locatie kun je niet anders dan blij worden; een schitterende plek aan het natuurgebied Oostzanerveld.

Bepakt met de brochure en overige verkoopdocumentatie ging iedereen weer huiswaarts. Komend weekend zal door de meesten aan de tuintafel goed worden bekeken voor welke woning men zich wil gaan inschrijven.

Inschrijven kan tot woensdag 18 juli - 12.00 uur. De uitslag van de loting wordt op vrijdag 20 juli bekendgemaakt.

Verwachte start bouw: 1e kwartaal 2019.

Facebook

Website