Overeenkomst ‘Residence Oranjeburgh’ getekend

Kalliste Woningbouwontwikkeling en de gemeente Schiedam hebben op 22 juni 2018 de grondovereenkomst voor de ontwikkeling van 21 luxe appartementen in 'Residence Oranjeburgh' te Schiedam, getekend.

Met het ondertekenen van de grondovereenkomst zijn alle uitgangspunten voor een succesvolle ontwikkeling van het appartementencomplex en een fijne samenwerking met de gemeente Schiedam vastgelegd. De gemeente Schiedam heeft nu bijna alle kavels in het plan Oranjeburgh verkocht.

Om bij dit heugelijke en officiële moment stil te staan heeft Kalliste Woningbouwontwikkeling op donderdag 19 juli het bouwbord geplaatst op de locatie. 
Ondanks dat het projectteam al druk bezig is met de ontwikkeling zien wij de plaatsing van bouwbord als een officiële start van deze prachtige ontwikkeling.

De ontwikkelingen van de appartementen is in volle gang. 
De verwerking van de woonworkshop heeft inmiddels plaats gevonden en het ontwerpteam is druk bezig met het verder vorm geven van het ontwerp. Naar verwachting zal de start verkoop in september/oktober van dit jaar plaats vinden.

Facebook

Website