Ontwikkeling ‘Wonen in de Watertuin’ - Verde Vista Plas – Zoeterwoude weer een stap verder

Voor de ontwikkeling van ‘Wonen in de Watertuin’ is weer een volgende belangrijke stap gezet.
Op 17 maart 2017 zijn namelijk door Ton de Gans (Wethouder Zoeterwoude) en Jeroen Suijkerbuijk (Directeur Kalliste) de handtekeningen gezet onder de uitgifteovereenkomst tussen Kalliste en gemeente Zoeterwoude.

Het woningbouwplan, bestaande uit 24 ruime twee-onder-een kap woningen, wordt gerealiseerd aan de Stadhouderslaan in Zoeterwoude. De woningen komen met hun achtertuin direct te liggen aan de toekomstige Verde Vista Plas, een water- en groenrijke omgeving met diverse speel- en recreatievoorzieningen.

De woningen worden ontwikkeld volgens het WijzerWonen-concept. Dit houdt in dat Kalliste, middels het organiseren van een Woonworkshop, in gesprek gaat én meedenkt met de potentiële kopers over hun woonwensen en hoe deze gerealiseerd kunnen worden binnen het project.
De Woonworkshop voor ‘Wonen in de Watertuin’ vindt plaats op woensdag 22 maart aanstaande van 18.00 – 20.00 in De Goede Herder.

Na verwerking van de resultaten uit de Woonworkshop zal in de 2e helft van april de Première (= exclusieve start verkoop) plaats gaan vinden.

Facebook