Informatieavond omwonenden 'Residence Oranjeburgh'

Ruim 40 geïnteresseerde omwonenden en potentiële kopers bezochten afgelopen woensdag de informatieavond van het project Residence Oranjeburgh te Schiedam. De avond had een informatief karakter, waarbij belanghebbenden al hun vragen over het project aan Kalliste, de architect, de makelaar en de gemeente konden stellen.

Veel positieve reacties van de aanwezigen over het project dat midden in de bestaande wijk Oranjekwartier, locatie Oranjeburgh, zal worden gerealiseerd. Uiteraard ook kritische vragen, over onder meer de parkeeroplossing zoals die na realisatie van de appartementen is beoogd.

In het plan Residence Oranjeburgh worden circa 21 luxe appartementen gerealiseerd. Het complex wordt voorzien van verschillende appartementen met diverse groottes. Parkeren vindt geheel op eigen terrein plaats: onder het complex komt een half verdiepte parkeergarage en naast het complex wordt een parkeerhof gerealiseerd.

Op woensdag 30 mei vindt van 18.00 tot 20.00 uur een woonworkshop plaats. Tijdens deze bijeenkomst kunnen geïnteresseerden meedenken over het ontwerp en indeling van de woningen en de kopersopties. Ook wordt er meer verteld over de planning. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Schiedam@kalliste.nl

Verwachte start verkoop: september 2018

Facebook

Website