Feestelijke viering start bouw Hélène Swarth

Vrijdag de 13e was voor onze kopers geen ongeluksdatum; op deze dag hebben wij samen met alle kopers, ambtenaren van de gemeente Uithoorn, bouwers en makelaar de start bouw feestelijk gevierd op de bouwlocatie in Uithoorn. Gezamenlijk is er een toast uitgebracht op de bouw en oplevering van de 20 woningen.

Na de inspirerende woorden van o.a. de wethouder Dhr. Bouma heeft hij, samen met 2 trotse kopers, een woningscheidende wand in hun eigen woning geplaatst. Een symbolisch begin van de start bouw. Onder het genot van een hapje en een drankje hadden kopers de gelegenheid om elkaar te leren kennen in de, speciaal voor dit feestje geplaatste, evenemententrailer.

Jeroen Suijkerbuijk, directeur Kalliste Woningbouwontwikkeling, onthulde tijdens zijn speech het cadeau aan de kopers; in het speeltuintje gelegen aan de Boutenslaan plaatst Kalliste een Social Sofa! De leefbaarheid van een buurt wordt voor een belangrijk deel bepaald door de inrichting van de wijk en de sociale verbondenheid tussen de bewoners. Met het plaatsen van de Social Sofa worden de nieuwbouwwoningen verbonden met de bestaande woningen en ontstaat er een ontmoetingsplek waar bewoners samen komen.

Het nieuwbouwplan Hélène Swarth is ontwikkeld middels het WijzerWonen-proces van Kalliste. Een ontwikkelproces waarbij de woonwensen van de toekomstige bewoners centraal staat. De realisatie is in handen van Giesbers Wijchen.

Facebook

Website