Enthousiasme tijdens Woonworkshop ‘Wonen in de Watertuin’ - Verde Vista Plas - Zoeterwoude

Op 22 maart jl. heeft de Woonworkshop plaatsgevonden voor ‘Wonen in de Watertuin’. 

In de prachtige, gerestaureerde De Goede Herderkerk gingen potentiële kopers in gesprek met de medewerkers van Kalliste en de architect Ab Hans over hun toekomstige droomwoning.
De verbazing van geïnteresseerden over de actieve inspraak op het ontwerp resulteerde in veel wensen en meningen. Van de indeling van keuken, de keuze van steenkleur tot aan de duurzaamheid van de woningen.

Vanuit deze inbreng van de enthousiaste aanwezigen zullen de verkoopstukken nu verder worden uitgewerkt. Bij de Première op 20 april zijn het definitieve ontwerp en de definitieve prijzen per woning bekend. Vanaf dat moment kan ook worden ingeschreven op een woning.

Het woningbouwplan, bestaande uit 24 ruime duurzame twee-onder-een kap woningen, wordt gerealiseerd aan de Stadhouderslaan in Zoeterwoude. De woningen komen met hun achtertuin direct te liggen aan de toekomstige Verde Vista Plas, een water- en groenrijke omgeving met diverse speel- en recreatievoorzieningen. Hiermee wordt de door de gemeente Zoeterwoude geïnitieerde nieuwe woonwijk Verde Vista voltooid.

Vanuit het comfort van de toekomstige bewoners zijn in het ontwerp van de woningen en de buitenruimte bewuste keuzen gemaakt om tot een duurzame leefomgeving te komen. Keuzen aangaande biodiversiteit, energieopwekking en toekomstbestendigheid resulteren in een hoogwaardige leefomgeving. Dit levert een GPR-score van ruim 9,5 op als technische uitkomst van deze duurzaamheid, DierbareDuurzaamheid zoals Kalliste deze noemt.

Informatie over ‘Wonen in de Watertuin’ is bij Kalliste verkrijgbaar via www.wonenindewatertuin.nl en telefonisch via 088 - 100 95 00.

Facebook