Annemarie Burgerhout versterkt team Kalliste

Kalliste Woningbouwontwikkeling heeft een nieuwe projectontwikkelaar aan haar team mogen toevoegen; Annemarie Burgerhout is gestart op 1 oktober jl.

Met de komst van Annemarie vergroot Kalliste direct haar slagkracht voor nieuwe gebieds- en woningbouwontwikkelingen. Haar conceptuele en commerciële kracht, persoonlijke betrokkenheid en oplossingsgerichtheid zal zij inzetten voor het ontwikkelen van projecten, woonconcepten en nieuwe acquisities. Binnen Kalliste gaat zij zich onder meer richten op nieuw te realiseren projecten in Zaandam en Grave.

Voordat Annemarie bij Kalliste in dienst trad, heeft zij kennis en ervaring opgedaan in verschillende disciplines binnen het vastgoed. Binnen het vak projectontwikkeling is zij enkele jaren actief. Met haar passie voor de woningmarkt en vraaggestuurd ontwikkelen samen met potentiële kopers is zij bij Kalliste aan het juiste adres.

‘Een huis is voor mij een thuis, oftewel een plek waar je belangrijke momenten met familie en vrienden beleeft en tot rust komt. Mijn passie is om de daadwerkelijke woonwensen van toekomstige bewoners te ontdekken en deze, binnen de randvoorwaarden en mogelijkheden, te realiseren. Dit is mogelijk door de dialoog met de toekomstige bewoners aan te gaan en een gezonde dosis inlevingsvermogen. De enige die écht weet hoe hij/zij wil wonen, is de toekomstige bewoner zelf’.