Aangenaam! 1/2020 is verschenen

De nieuwste editie van Aangenaam!, het relatiemagazine van Kalliste, is verschenen!

V8 Architects ontwerpt het Nederlands paviljoen voor de EXPO 2020. Voor deze 10e uitgave spraken we hierover met Michiel Raaphorst. Verder hebben we ‘een kijkje in de keuken’ genomen bij onze bouwzuster Giesbers Ontwikkelen en Bouwen. Het project Wonen in Westrik in Prinsenbeek staat centraal in deze uitgave. Zowel Giesbers, hun partners, alsook hun kopers informeren u graag over het ontwikkelproces van dit project. Tenslotte voerden we een verhelderend gesprek met Akro Consult over de nieuwe Reiswijzer Gebiedsontwikkeling.

De volgende artikelen komen aan bod:

  • Michiel Raaphorst (V8 Architects); ‘Het Nederlands paviljoen op de EXPO 2020 in Dubai is een overtuigende demonstratie van relevante architectuur.’
  • Projectpartners evalueren het ontwikkel- en bouwproces van Wonen in Westrik te Prinsenbeek, een project van onze zustermaatschappij Giesbers Ontwikkelen en bouwen.
  • Kopers in de spotlight; bewoners van Wonen in Westrik aan het woord.
  • Helen Amerika en Hélène Schepens (Akro Consult); ‘De samenwerking tussen legal en finance wordt almaar complexer, omdat gebiedsontwikkeling almaar complexer wordt’.


De link naar de gehele digitale versie van Aangenaam! vindt u hier.

Voor vragen naar aanleiding van deze uitgave van Aangenaam! én voor vragen en advies op het gebied van transformaties, (her)ontwikkelingen zijn wij bereikbaar via 088-1009500.

Wij wensen u veel leesplezier en een gezonde en gezellige zomer toe!