70% verkochte woningen - ‘Hélène Swarth’ - Uithoorn

Al binnen één maand na de start verkoop, die plaats vond op 7 december jl., is 70% van de 20 woningen in het plan ‘Hélène Swarth’ verkocht. Een mooi resultaat dat mede bereikt is door de inzet van EKZ|Makelaars tijdens de afgelopen kerstvakantie.
Kalliste Woningbouwontwikkeling uit Nieuwegein heeft deze 20 nieuwbouwwoningen op de voormalige locatie van de dependance van de basisschool ‘De Dolfijn’ ontwikkeld.

De ruim getoonde interesse bij start verkoop leidde tot vele inschrijvingen waardoor er geloot moest worden. De eerste 15 gelukkige kopers hebben dus inmiddels getekend. De koopovereenkomsten voor de overige 5 woningen zullen in de komende weken worden getekend.
Naar verwachting zal begin februari de aanvraag voor de omgevingsvergunning worden ingediend.

Op korte termijn zal ook een start worden gemaakt met het zogenaamde MaatwerkHuis binnen het WijzerWonen-proces van Kalliste. Na het doorlopen van dit traject, waarin persoonlijke woonwensen worden geïnventariseerd én verwerkt in de tekeningen, alsook de verkrijging van de onherroepelijke vergunning, zal na de zomervakantie dit jaar worden gestart met de bouw van de woningen.

Facebook

Website