DIT is wonen is een initiatief van GiesbersRotterdam, GiesbersWijchen en Kalliste Woningbouwontwikkeling. Binnen dit woonconcept werken wij samen met vaste ketenpartners. Nieuwe ontwikkelingen volgen wij op de voet. Innovaties die DIT versterken - bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, energieprestaties, comfort en kostenverlaging – worden voortdurend geïntegreerd in het concept. 

Artikel DITiswonen in VNG magazine maart 2016
Artikel DITiswonen in Cobouw 3 juni 2016

DIT is wonen

U wilt uw bewoners een veilig, comfortabel en betaalbaar thuis bieden. Een plek waar mensen graag willen wonen én die beantwoordt aan uw eisen als professional. Aan uw prioriteiten op het vlak van duurzaamheid, rendement, comfort en flexibiliteit. In DIT is wonen krijgen al deze variabelen precies de ruimte die u hen toekent. Dit vernieuwende woonconcept is voor senioren, gezinnen, singels, starters en studenten. Toepasbaar voor sociale en vrije sectorwoningen, voor huur en koop. Midden in de stad en op uitbreidingslocaties.  DIT is wonen past altijd en overal.

Bewoners

DIT is klantgericht.  DIT is wonen is voor studenten, starters, singles, gezinnen en senioren. Toepasbaar voor sociale en vrije sectorwoningen, voor huur en koop. Met DIT is wonen bepaalt u zelf hoeveel invloed u uw toekomstige bewoners geeft. Niet alleen bij de keuze voor architectuur of stedenbouw, want DIT gaat verder. In de ontwerpfase worden bewoners bij het maken van weloverwogen keuzes persoonlijk begeleid. Een andere indeling, een extra slaapkamer, een aan- of opbouw, een andere gevelindeling. Alles kan, passend binnen de kaders die u heeft aangegeven.

Ambities

DIT is vrijheid. DIT is wonen is een woonconcept dat verder gaat dan een conceptwoning. Het biedt u als opdrachtgever, en indien u wenst ook de toekomstige bewoners, onbegrensde invloed op ontwerp, architectuur, kosten, comfort, duurzaamheid en onderhoud. DIT is echt maatwerk. U bepaalt.

Werkwijze

DIT is helder. Van referentiewoning tot aan oplevering een transparant en klantgericht proces. Op onze website www.DITiswonen.nu staan de stappen benoemd.
 
Vragen over DIT is wonen en wat DIT is wonen voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem contact op met Sander Aalpol e-mail:   sander@ditiswonen.nu  of bel: 088-100.95.00