Concept verkaveling van de drie schiereilanden | Wonen aan de Meander

Wonen aan de Meander

‘Wonen aan de Meander’ is wonen in de nieuwe stadswijk Park16Hoven. De woningen in het project zijn samen met de geïnteresseerden volgens het beproefde WijzerWonen-concept van Kalliste ontwikkeld.

De Meander

In Deelplan ‘de Meander’ worden in totaal 72 woningen gerealiseerd. In korte tijd zijn alle 29 woningen in de 1e fase (2015), 30 woningen in de 2e fase (2016) en 13 woningen in de 3e fase (2017) uitverkocht. Inmiddels is de 1e fase opgeleverd en worden de voorbereidingen getroffen voor de bouw van fase 2. Kopers van fase 3 zullen de komende periode, ondersteund door de kopersbegeleider, zelf hun droomhuis verder samenstellen middels het beproefde WijzerWonen-proces van Kalliste.
Alle woningen hebben een ruime tuin en uitzicht op het water van de Meander. Er worden hoek- en tussenwoningen ontwikkeld en tevens twee-onder-één-kapwoningen. Allen passend bij de intieme schaal van de schiereilanden. Een aanzienlijk aantal woningen wordt extra energiezuindig (energie neutraal / EPC 0) uitgevoerd, door middel van o.a. de toepassing van extra zonnepanelen en een hybride CV-ketel.
Kijk voor meer verkoopinformatie en de voortgang van fase 2 en 3 van dit project op de website wonenaandemeander.nl.

Park 16Hoven - Rotterdam

Een unieke wijk aan de rand van Overschie te Rotterdam. Een wijk met een grote variatie aan woningen, brede straten en lanen, speelgelegenheden voor de kinderen en veel groen.
Park16Hoven  biedt ruimte voor mensen die houden van natuur, luxe en bijzondere architectuur die toch dicht bij de binnenstad willen wonen.
De wijk heeft een aangename variatie in woningtypen en sferen.
Wonen aan de Meander is onderdeel van Rietzoom; een gedeelte in deze wijk dat gekenmerkt wordt door water. Ongeveer een vijfde van het oppervlak van deze buurt bestaat uit water. Veel woningen in Rietzoom grenzen dan ook met hun tuin of terras aan het water.
Eerdere projecten Van Kalliste in Park 16 Hoven, met een intensieve waardevolle en succesvolle samenwerking tussen Kalliste en de toenmalige toekomstige kopers, zijn De Verborgen Tuin  en De Allee.


Meer weten?

Contactpersoon
Locatie
Rotterdam - Park16Hoven
Aantal woningen
72
Status
In verkoop