Annemieke en Gerrit, Boaz, Job en Thomas

“We voelden ons hier vanaf de eerste dag thuis”

We zijn binnen de straat verhuisd. Maar wél 400 huisnummers verderop, wat toch bijna een kilometer is. We wilden met onze drie kleine kinderen vooral een grotere woonkamer. Zoals wij blij zijn met die grote woonkamer, zijn de kinderen dat met de trampoline in de tuin. Die heeft opa daar als een trekkertje voor ze geplaatst, want ze wilden eerst helemaal niet verhuizen.

Diezelfde opa is ook altijd aannemer geweest en heeft dus wel aardig kijk op de kwaliteit van een woning. Hij ging mee toen we naar de makelaar gingen. De woning zit kwalitatief goed in elkaar en vanaf het eerste moment dat we hier binnen kwamen, voelden we ons er helemaal thuis.

De buitenkant is qua kleur niet helemaal wat de artist impressie beloofde en de binnenkant hebben we samen met een binnenhuisarchitect zelf aangepakt. We hebben een kast gebouwd om een dragende kolom die in de woonkamer staat en de trap dichtgemaakt, zodat we ook veel extra bergruimte hebben. Meerdere buren zijn al komen kijken hoe we dat gedaan hebben. We krijgen van hen en sowieso van haast iedereen die in ons huis komt heel positieve reacties. Men vindt ons huis mooi en dat is het ook.

Alphen aan den Rijn - Dansende Daken