Wendy van Rooijen28 juli 2017
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Zomerreces

In verband met het zomerreces is ons kantoor gesloten van maandag 31 juli t/m vrijdag 11 augustus.
Ruud de Hoogt 8 december 2016
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Gezellige drukte bij start verkoop Hélène Swarth

Ruim 300 geïnteresseerden vonden 7 december jl. de weg naar de Thamerkerk in Uithoorn. Op deze locatie vond de Première (start verkoop) plaats van het project ‘Hélène Swarth’.
Ruud de Hoogt 2 december 2016
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Start bouw Fase 2 ‘Wonen aan het Twiske’ feestelijk ingeluid!

Op donderdag 1 december jl. werd op de bouwlocatie van het project Wonen aan het Twiske, gelegen aan de Spoetnikstraat in Oostzaan, de start bouw van de woningen van de 2e fase feestelijk gevierd.
Christel van Wesep25 november 2016
Contactpersoon: Christel van Wesep

Grote belangstelling Première Wonen aan de Meander, fase 3

Met grote belangstelling heeft donderdagavond 24 november jl. de start verkoop van de 3e en tevens laatste fase van het nieuwbouwproject 'Wonen aan de Meander' te Rotterdam plaatsgevonden. Ruim 200 geïnteresseerden kwamen naar de basisschool in de populaire wijk Park 16Hoven waar de Première plaatsvond.
Stèphanie Ouwehand11 november 2016
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

Duurzame leefomgeving voor Zoeterwoude door Kalliste

Op 10 november jl. is de gunning van het project Verde Vista Plas aan Kalliste Woningbouwontwikkeling definitief geworden. Kalliste ontwikkelt en realiseert 24 twee-onder-één-kapwoningen met een hoge GPR-score gelegen aan de Stadhouderslaan te Zoeterwoude. Het project ‘Wonen in de Watertuin’ is aan de achterzijde aan de toekomstige Verde Vista Plas gelegen.
Wendy van Rooijen 4 november 2016
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Samen de wereld weer FIT maken

Over vijf jaar is bijna alle nieuwbouw energieneutraal of energieleverend. Steeds meer en sneller verandert de mind set van professionele partijen en woningzoekenden als het gaat om duurzaamheid. Toekomstige bewoners willen voorbereid zijn op de toekomst: duurzaam wonen en leven, ultiem: de wereld groen en gezond achter laten voor onze kinderen.
Stèphanie Ouwehand18 oktober 2016
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

De buurt lost startschot voor ‘Hart van Hoogvliet’

Op 12 oktober jl. werden woningzoekenden in Hoogvliet uitgenodigd om mee te denken over de ontwikkeling op de hoek van de Posweg en Alverstraat in Hoogvliet. Veel geïnteresseerden deden mee aan het woonwensenonderzoek tijdens de door Kalliste georganiseerde ‘Meet & Greet, Kalliste en Hoogvliet’. Het voornemen is om circa 16 grondgebonden koopwoningen te realiseren op de locatie van de bestaande kerk en pastorie.
Jeroen Suijkerbuijk 6 oktober 2016
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Kalliste naar Nieuwegein

Met trots kondigen wij aan dat Kalliste vanaf 10 oktober neerstrijkt aan de Dorpsstraat 57 in Vreeswijk, Nieuwegein. Het nabij de Lek gelegen R.K. verenigingsgebouw annex school is binnenkort de inspirerende en sfeervolle werkplek voor het team van Kalliste. Huisvesting met een ziel: het schoolplein als creatieve broedplaats en tegenhanger van de onvoorspelbare Hollandse vergezichten die je over de rivier de Lek kunt waarnemen.
Ruud de Hoogt 4 oktober 2016
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Veel belangstelling Hélène Swarth Uithoorn

Ruim 30 geïnteresseerde omwonenden bezochten 29 september jl. de informatieavond van het project ‘Hélène Swarth’ te Uithoorn. De avond had een informatief karakter, waarbij belanghebbenden al hun vragen over het project aan Kalliste, de architect, de makelaar en de gemeente konden stellen.
Wendy van Rooijen19 september 2016
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Aangenaam! 02/2016 is verschenen

Met het zomerreces achter ons doen wij u hierbij ons magazine Aangenaam! toekomen. Een editie waarin wij mogen aankondigen dat niet onze kopers maar wij zelf gaan verhuizen. De productieopgave die bouwend en ontwikkelend Nederland op zich af zien komen wordt nader belicht.
Sander Aalpol29 augustus 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Studenten Hogeschool Rotterdam het veld in

Woensdag 24 augustus hebben eerstejaarsstudenten van de Hogeschool Rotterdam kennis gemaakt met het vak van ontwikkelen en bouwen.
admin 5 augustus 2016
Contactpersoon: admin

Fijne vakantie!

Kalliste werkt met haar team aan uw woonwens en de uitbreiding van uw portefeuille als onderdeel van een duurzame gebiedsontwikkeling in uw gemeente.
Sander Aalpol27 juli 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

EPC 0 woningen Utrecht opgeleverd

De woningen in het project ‘Wonen bij de Groene Vallei’ in het Utrechtse Leidsche Rijn zijn opgeleverd. Een groot deel van de bewoners doen mee aan het ‘klimaatakkoord’ en beschikken nu over een zeer energiezuinige woning. Het initiatief van Kalliste betekent dat deze woningen (EPC 0) nu reeds voldoen aan de landelijke ambities van eind 2020.
Stèphanie Ouwehand18 juli 2016
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

SocialSofa kleurt de wijk

Wie zijn buren kent voelt zich veiliger, minder eenzaam en gelukkiger. Zo eenvoudig is het. De leefbaarheid van een buurt wordt voor een belangrijk deel bepaalt door de inrichting en onderhoud van de wijk en de sociale verbondenheid tussen de bewoners.
Jeroen Suijkerbuijk 6 juli 2016
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Christel van Wesep en Jeroen Pijnenburg naar Kalliste

Christel van Wesep (29) en Jeroen Pijnenburg (42) versterken per heden het team van Kalliste. Met de komst van Christel en Jeroen, beiden projectontwikkelaar, vergroot Kalliste direct haar slagkracht voor nieuwe gebieds- en woningbouwontwikkelingen.
Stèphanie Ouwehand 5 juli 2016
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

SOR en Kalliste samen in herontwikkeling Hoogvliet.

Hassan Najja, directeur-bestuurder van woningcorporatie SOR, en Jeroen Suijkerbuijk, directeur van Kalliste, tekenden onlangs een overeenkomst voor de herontwikkeling van de kerk en pastorie aan de Posweg en de Alverstraat in Hoogvliet. Kalliste is voornemens hier circa 16 koopwoningen te realiseren.
Sander Aalpol 9 juni 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Kalliste partner in Rotterdamse aanpak kantoorleegstand

Tijdens de tweede dag van de Provada heeft Kalliste met de gemeente en ca 35 vastgoedeigenaren, ontwikkelaars en bouwers het nieuwe convenant ondertekend voor een succesvolle aanpak tegen kantoorleegstand in Rotterdam. Kalliste is overtuigd van de kansen van verantwoorde duurzame herbestemming van het vele nu ongebruikte vastgoed in deze stad.
Jeroen Suijkerbuijk 6 juni 2016
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Kalliste biedt Utrecht duurzame oplossing stadsverwarming

De woningen van het in aanbouw zijnde project ‘Wonen bij de Groene Vallei’ in Leidsche Rijn gaan voldoen aan de gestelde energie-eis (EPC). Er komen zonnepanelen op alle woningen in het project. Hiermee behalen de woningen de beoogde EPC van 0,4 alsnog. De kosten van de zonnepanelen nemen Kalliste Woningbouwontwikkeling, gemeente Utrecht en Eneco voor hun rekening.
Ruud de Hoogt 5 juni 2016
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

70% woningen binnen 2 maanden verkocht

In minder dan twee maanden na de start verkoop op 7 april jl. zijn 70% van de woningen in fase 2 van Wonen aan de Meander te Rotterdam verkocht. De zeer fraaie, ruime én energiezuinige woningen, zijn ontwikkeld door middel van het Vraaggestuurde WijzerWonen-Concept van Kalliste. De woningen, de individuele inspraak en de locatie met zicht op het meanderende water dragen bij aan het enthousiasme bij de grote groep belangstellenden.
Sander Aalpol 3 juni 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Het succes van DIT is wonen

De som is meer dan het geheel der delen. Dat geldt voor het GiesbersAtelier, en helemaal voor een van de innovaties die uit deze creatieve denktank kwam rollen. Het woonconcept DIT is wonen combineert een hoge mate van flexibiliteit met een transparante en lage prijs.
Ruud de Hoogt24 mei 2016
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Eerste woningen fase 2 De Meander verkocht

Na een succesvolle start verkoop op 7 april jl. zijn begin mei de eerste woningen van de 2e fase Wonen aan de Meander in Rotterdam verkocht. Ook voor deze fase is, net als in de 1e fase, een grote belangstelling getoond. Alle kavels staan dan ook onder optie. Na recent de start bouw van fase 1 met de kopers te hebben gevierd kijken we uit naar de beoogde start bouw, begin 2017, van fase 2.
Stèphanie Ouwehand14 mei 2016
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

Kopers kiezen bewust voor duurzaam, samen naar 2021

Het gezamenlijk initiatief van Kalliste, Giesbers en Boxum 'Klimaatakkoord Utrecht' blijkt een succes. 25% van de kopers van het project 'Wonen bij de Groene Vallei' ging bewust voor een extra duurzame nieuwbouwwoning. Een woning klaar voor 2021.
Sander Aalpol 8 mei 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Fort Drakensteijn opent haar deuren voor Schiedam

Na een lange voorbereiding werd vanmiddag door de wethouder Alexander van Steenderen in stijl de speeltuin Fort Drakensteijn heropend. Een totale make over van de speeltuin gelegen aan het water in het restylede Prinses Beatrixpark te Schiedam.
Sander Aalpol20 april 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Individueel klimaatakkoord: Utrecht klaar voor 2021

Een gezamenlijk initiatief van Kalliste, Giesbers en Boxum, geïnspireerd door de klimaattop in Parijs. Een eerste stap om de wereld te verbeteren samen met kopers van nieuwbouwwoningen van Kalliste. ‘Zoveel mogelijk woningen bewust verduurzamen door onder meer de zon als energiebron optimaal te benutten’, zo benoemt Kalliste haar doelstelling.
Stèphanie Ouwehand18 april 2016
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

La Hollande in het nieuws

De voorbereidingen voor de bestemmingsplanprocedure van de tweede fase van La Hollande te Oisterwijk zijn in volle gang.
admin14 april 2016
Contactpersoon: admin

Aangenaam Kalliste!

Met trots presenteren wij editie 01/2016 van het relatiemagazine Aangenaam! van Kalliste Woningbouwontwikkeling.
Ruud de Hoogt 8 april 2016
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Start verkoop van de 2e fase 'Wonen aan de Meander'

Met grote belangstelling heeft donderdagavond 7 april jl. de Start verkoop van de 2e fase van het nieuwbouwproject Wonen aan de Meander te Rotterdam plaatsgevonden.
Stèphanie Ouwehand30 maart 2016
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

Wonen bij de Groene Vallei: Eben-Haëzerschool bezoekt de bouwplaats

De bouw van de 21 woningen in het project ‘Wonen bij de Groene Vallei’ in Utrecht is in volle gang.
Ruud de Hoogt25 maart 2016
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Start bouw Wonen aan de Meander Park16Hoven

Woensdagmiddag heeft Wethouder Ronald Schneider samen met de kopers de officiële handeling verricht voor de realisatie van de eerste fase van het project Wonen aan de Meander in Park16Hoven Rotterdam. Het heien van een heipaal ging gepaard met luid en kleurrijk confettigeknal.
admin 4 maart 2016
Contactpersoon: admin

Grote belangstelling nieuwbouw Park16Hoven.

Ruim 250 geïnteresseerden bezochten donderdagavond de Woonworkshop van Wonen aan de Meander fase 2 te Rotterdam.
admin 2 maart 2016
Contactpersoon: admin

Wonen in Voorschoten: Het Kompas hijst de vlag

Alle 32 woningen in het project Wonen in Voorschoten zijn naar tevredenheid opgeleverd.
Sander Aalpol25 februari 2016
Contactpersoon: Sander Aalpol

Vestigingsklimaat stimulans voor gebiedsontwikkeling van morgen.

Afgelopen maandag in Naarden-Vesting zegt René, mijn gesprekspartner op dat moment, na slechts één slokje: ‘jullie hebben echt lekkere koffie!’. De opmerking was zo verfrissend en spontaan dat ik een glimlach niet kon onderdrukken. En René heeft gelijk, de koffie bij Kalliste wordt zelden overtroffen.
admin24 februari 2016
Contactpersoon: admin

Eerste woning ‘Wonen bij Beatrixpark’ opgeleverd.

De eerste oplevering van het bij start bouw volledig uitverkochte nieuwbouwproject Wonen bij Beatrixpark te Schiedam is een feit. Ook overige woningen zullen in de komende weken worden opgeleverd aan enthousiaste kopers.
Stèphanie Ouwehand28 januari 2016
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

Wethouder Geldof start de bouw ‘Wonen bij de Groene Vallei’ te Utrecht

Woensdagmiddag heeft Wethouder Kees Geldof de officiële handeling verricht voor de start van het woningbouwproject Wonen bij de Groene Vallei in Leidsche Rijn, Utrecht.
Ruud de Hoogt22 januari 2016
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Fase 2 ‘Wonen aan het Twiske’ Uitverkocht!

Afgelopen week zijn de handtekeningen gezet onder de koopovereenkomst van de laatste kavel in de 2e fase van Wonen aan het Twiske. Hiermee zijn alle 21 woningen en 5 vrije bouwkavels verkocht.
admin15 januari 2016
Contactpersoon: admin

Blik op 2016, een duurzaam jaar

Bij een nieuwjaar horen goede voornemens. Kalliste brengt deze ten uitvoer in de extra aandacht die in 2016 geschonken zal worden aan het thema DierbareDuurzaamheid.
Sander Aalpol18 december 2015
Contactpersoon: Sander Aalpol

Fijne feestdagen en een succesvol 2016

2015 een bevlogen jaar waarin veel zaadjes zijn ontkiemd. Kalliste heeft diverse ontwikkelingen mogen initiëren die samen met haar projectpartners en gelegenheidsgevers succesvol zijn geworden.
Stèphanie Ouwehand14 december 2015
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

Veel jong talent in Utrecht!

Enthousiast en met volle overgave hebben de kinderen, van groep 7 en 8 van juffrouw De Jong, gewerkt aan de techniekopdracht die het projectteam van Kalliste hen begin november gaf.
admin27 november 2015
Contactpersoon: admin

Eerste woningen Wonen in Voorschoten opgeleverd

Afgelopen week vonden de eerste opleveringen van het, bij start bouw volledig uitverkochte, nieuwbouwproject Wonen in Voorschoten plaats. Op de voormalige schoollocatie van Het Kompas en De Vink in de wijk Noord-Hofland zijn de eerste vijf woningen door de aannemer opgeleverd aan de kopers.
Stèphanie Ouwehand20 november 2015
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

Startschot La Hollande Oisterwijk

Na de succesvolle realisatie van de 21 appartementen in de eerste fase van het project La Hollande te Oisterwijk tekende de gemeente Oisterwijk en Kalliste Woningbouwontwikkeling deze week de overeenkomst voor de tweede fase van het project.
Sander Aalpol11 november 2015
Contactpersoon: Sander Aalpol

Kopers Kalliste genomineerd voor Rotterdam Architectuurprijs

Het project De Verborgen Tuin is genomineerd voor de Rotterdam Architectuurprijs 2015. Het woningbouwproject in Park16Hoven is door de kopers van Kalliste aan de hand van het creatieve architectenbureau Heren5 ontworpen.
Sander Aalpol29 oktober 2015
Contactpersoon: Sander Aalpol

DIT is wonen: succesvol woonconcept, onbegrensde vrijheid

DIT is wonen is een woonconcept voor een brede doelgroep: voor studenten, starters, singles, gezinnen en senioren. Hiermee kunnen corporaties, beleggers en gemeenten op maat voorzien in de woonbehoeften van hun doelgroepen. Toepasbaar voor sociale en vrije sector woningen, huur en koop. Midden in de stad en op uitbreidingslocaties.