Stèphanie Ouwehand10 november 2015
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

Een baan in de bouw, iets voor jou?

Vanuit het klaslokaal van juffrouw Hanneke de Jong kijken de kinderen van groep 7 en 8 uit over de bouwplaats van het nieuwbouwproject ‘Wonen bij de Groene Vallei’. Omdat de jeugd de toekomst heeft, en de Eben-Haëzerschool naast de bouwlocatie van het nieuwbouwproject in Hoge Weide te Utrecht is gelegen, ontstond het idee om de leerlingen zelf te vertellen wat er buiten gaat gebeuren. Een praktijkles in techniek, ontwikkelen en bouwen leverde enthousiaste reacties op van misschien wel de volgende generatie vastgoedprofessionals. ‘Een baan in de bouw, iets voor jou?’
admin 7 oktober 2015
Contactpersoon: admin

‘Wonen aan de Meander’ in 3 maanden 100% verkocht

In drie maanden tijd zijn alle woningen in de eerste fase van het plan ‘Wonen aan de Meander’ in Park 16Hoven te Rotterdam verkocht.
admin21 september 2015
Contactpersoon: admin

Buren vieren samen de bouw bij ‘Wonen bij Beatrixpark’

Onder toeziend oog van wethouder Marcel Houtkamp, plaatsten afgelopen zaterdag de kopers, de heer en mevrouw Kaçan, samen met wethouder Alexander van Steenderen op feestelijke wijze een vloerplaat van hun woning.
Jeroen Suijkerbuijk18 september 2015
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Met trots presenteert Kalliste Aangenaam! editie 02/15

Aangenaam! is het relatiemagazine van Kalliste Woningbouwontwikkeling.
admin 7 september 2015
Contactpersoon: admin

Eerst jouw nieuwe buren, dan jouw nieuwe woning!

Terwijl de voorbereidingen voor de bouw van de nieuwe woningen in volle gang zijn heeft de eerste burenborrel plaatsgevonden.
Sander Aalpol 2 september 2015
Contactpersoon: Sander Aalpol

Kalliste populair bij studenten, de nieuwe generatie vastgoedprofessionals

Studenten van de Hogeschool Rotterdam hebben bij het project Wonen bij Beatrixpark kennis gemaakt met ‘de bouw’.
admin26 augustus 2015
Contactpersoon: admin

Nieuwbouw ‘Wonen in Voorschoten’ feestelijk gevierd.

De realisatie van het volledig uitverkochte nieuwbouwproject ‘Wonen in Voorschoten’ is in volle gang. Op de voormalige schoollocatie van Het Kompas en De Vink in Voorschoten zijn de contouren van de 32 woningen inmiddels goed zichtbaar.
admin15 juli 2015
Contactpersoon: admin

Kalliste tijdens de zomervakantie geopend

Ook dit jaar is Kalliste tijdens de traditionele ‘bouwvak’ voor u bereikbaar. Wij zijn open!
admin10 juli 2015
Contactpersoon: admin

Eerste kopers Wonen aan de Meander

Enthousiaste kopers hebben de primeur voor het nieuwste plan in Park 16Hoven te Rotterdam.
Sander Aalpol 1 juli 2015
Contactpersoon: Sander Aalpol

1 juli 2015 dag van de verandering

Per 1 juli 2015 zijn er diverse regelingen betreffende de aankoop en bouw van nieuwbouwwoningen aangepast. Onderstaande enkele in het oog springende onderwerpen vanuit NHG, Rijksoverheid en BewustNieuwbouw:
admin26 juni 2015
Contactpersoon: admin

Nieuwbouw Wonen in Voorschoten gestart

De realisatie van het volledig uitverkochte nieuwbouwproject Wonen in Voorschoten is in volle gang.
admin19 juni 2015
Contactpersoon: admin

Exclusieve start verkoop Wonen aan de Meander

Met grote belangstelling heeft donderdagavond de exclusieve verkoop, van het nieuwbouwproject Wonen aan de Meander te Rotterdam plaatsgevonden.
Franc Duijnker10 juni 2015
Contactpersoon: Franc Duijnker

Nieuwbouw Beleef Buitendijks, Uithoorn uitverkocht

Na een succesvolle verkoop en realisatie van fase 1, is ook fase 2 uitverkocht en in aanbouw. Hiermee worden de 34 woningen in Beleef Buitendijks te Uithoorn een intieme woonwijk.
Franc Duijnker 7 juni 2015
Contactpersoon: Franc Duijnker

Kalliste organiseert buren-BBQ in Beleef Buitendijks

Afgelopen zaterdag 6 juni heeft Kalliste Woningbouwontwikkeling een buren-BBQ georganiseerd voor de huidige en toekomstige bewoners van het plan Beleef Buitendijks te Uithoorn.
Ruud de Hoogt31 mei 2015
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Oostzaan, meest gewilde woonomgeving Noord-Holland?

Zeer grote belangstelling tijdens de start verkoop van Wonen aan het Twiske fase 2 heeft wederom de populariteit van Oostzaan als woonomgeving bevestigd. Ruim 500 geïnteresseerden bezochten donderdag jl het verkoopevenement van de 26 woningen in De Kunstgreep te Oostzaan.
admin22 mei 2015
Contactpersoon: admin

Woonworkshop 'Wonen aan de Meander' druk bezocht!

Op donderdag 21 mei jl. heeft de eerste woonworkshop plaatsgevonden van het project 'Wonen aan de Meander'. Met meer dan 200 bezoekers voor de 29 nieuwbouwwoningen in Park16Hoven te Rotterdam mag het team spreken van een overweldigende belangstelling.
Ruud de Hoogt 1 mei 2015
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Start verkoop Fase 2 ‘Wonen aan het Twiske’ te Oostzaan

Donderdag 28 mei 2015 start de verkoop van de woningen in het project ‘Wonen aan het Twiske’ Fase 2 te Oostzaan. Op deze dag is alle verkoopinformatie beschikbaar en worden geïnteresseerden persoonlijke geïnformeerd volgens de principes van het WijzerWonen-concept van Kalliste Woningbouwontwikkeling.
Stèphanie Ouwehand30 april 2015
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

Eerste kopers Utrecht sluiten koopovereenkomst

De verkoop van de 21 eengezinswoningen in Hoge Weide (Leidsche Rijn, Utrecht) is in volle gang. De gesprekken met optanten vinden momenteel plaats en de eerste koopovereenkomsten van het project ‘Wonen bij de Groene Vallei’ zijn door de gelukkige kopers getekend.
Ruud de Hoogt15 april 2015
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Kalliste ontwikkelt Fase 2 ‘Wonen aan het Twiske’ te Oostzaan

Op 14 april 2015 is de ontwikkeling van de tweede fase van het succesvolle woningbouwproject Wonen aan het Twiske te Oostzaan bekrachtigd. De toekomstige woningen sluiten aan op de 112 woningen uit de eerste fase en zijn gelegen aan het unieke natuurgebied Het Twiske.
Stèphanie Ouwehand30 maart 2015
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

Exclusieve verkoop ‘Wonen bij de Groene Vallei’ gestart!

Afgelopen zaterdag vond de première, de exclusieve start verkoop, plaats in het Informatiecentrum Leidsche Rijn. Er werd door de ruim 100 bezoekers enthousiast gereageerd op het definitieve ontwerp van de 21 eengezinswoningen in Hoge Weide, een ontwikkeling van Kalliste
Sander Aalpol28 maart 2015
Contactpersoon: Sander Aalpol

Alles over nieuwbouw, op BewustNieuwbouw.nl

Hoe werkt het precies, als u een nieuwbouwhuis wilt kopen of huren? Waar moet u op letten? En waarom zou u eigenlijk voor nieuwbouw kiezen? Op deze en talrijke andere vragen geeft de website bewustnieuwbouw.nl antwoord. De NEPROM, de vereniging van projectontwikkelaars, heeft de site kortgeleden gelanceerd.
Franc Duijnker27 maart 2015
Contactpersoon: Franc Duijnker

Start Bouw Beleef Buitendijks fase 2

Aannemer UBA Bouw uit Uithoorn is gestart met de bouw van de tweede fase in het plan Beleef Buitendijks te Uithoorn.
Ruud de Hoogt19 maart 2015
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Laatste woning NieuwEyk in Werkhoven opgeleverd aan kopers

Na een start van de bouw in september 2014 is op dinsdag 17 maart jl. de laatste woning opgeleverd in het project ‘NieuwEyk’, gelegen aan de Herenstraat in Werkhoven.
Sander Aalpol18 maart 2015
Contactpersoon: Sander Aalpol

AANGENAAM! editie 01/15

Met onder meer een interview met NEPROM directeur Jan Fokkema “een nieuwe balans” en het 15 jarig bestaan van Kalliste als toonaangevende woningbouwontwikkelaar, is 14 maart AANGENAAM! gelanceerd.
admin13 maart 2015
Contactpersoon: admin

Kalliste en Giesbers Wijchen partners in Utrecht

13 maart is Giesbers Wijchen door Kalliste Woningbouwontwikkeling als partner gecontracteerd voor de realisatie van het woningbouwproject ‘Wonen bij de Groene Vallei’. De afgelopen periode is samen met Mix architectuur en onder leiding van Kalliste intensief en efficiënt samengewerkt om vanuit de koperswensen het project uit te werken.
Sander Aalpol12 maart 2015
Contactpersoon: Sander Aalpol

Rotterdam en Kalliste selecteren Bedaux de Brouwer

Bedaux de Brouwer architecten uit Goirle is door de gemeente Rotterdam en Kalliste Woningbouwontwikkeling geselecteerd voor Wonen aan de Meander. De eerste schetsontwerpen voor het nieuwste project in Park 16Hoven zijn inmiddels aan het papier toevertrouwd.
admin 3 maart 2015
Contactpersoon: admin

Kalliste op de Woonbeurs Rotterdam

Zaterdag 14 en zondag 15 maart presenteert Kalliste het nieuwste project van Park 16Hoven ‘Wonen aan de Meander’ op de Woonbeurs in Rotterdam.
Stèphanie Ouwehand27 februari 2015
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

2de Workshop opmaat Start Verkoop Groene Vallei

De tweede Woonworkshop is afgelopen week online gehouden. Met bijna 150 respondenten is sprake van een zeer waardevolle en geslaagde stap in het ontwerpproces van de woningen in het plan ‘Wonen bij de Groene Vallei’ te Utrecht.
admin13 februari 2015
Contactpersoon: admin

Kalliste contracteert Giesbers-Rotterdam Bouw voor Schiedam

Na een succesvolle verkoop van de 43 nieuwbouwwoningen in het project ‘Wonen bij Beatrixpark’ heeft Kalliste Woningbouwontwikkeling aannemer Giesbers-Rotterdam Bouw gecontracteerd voor de realisatie van deze woningen.
admin12 februari 2015
Contactpersoon: admin

Rotterdam en Kalliste samen verder in Park 16Hoven

De Gemeente Rotterdam heeft Kalliste Woningbouwontwikkeling geselecteerd om het plan 'Wonen aan de Meander' in Park 16Hoven te ontwikkelen.
Franc Duijnker10 februari 2015
Contactpersoon: Franc Duijnker

Inspirerende ‘Burenborrel’ Houten | De Slinger

Op 9 februari jl. is Kalliste gestart met het WijzerWonen-proces voor de prijsvraag 'Wonen in de Stadstuin' te Houten. Nabij het stadscentrum van Houten, aan De Slinger, worden ca. 35 woningen ontwikkeld.
admin 6 februari 2015
Contactpersoon: admin

50 woningen ‘De Allee’ te Rotterdam opgeleverd

Afgelopen week werden de laatste twee woningen van het project ‘De Allee’ in de nieuwbouwwijk Park 16Hoven te Rotterdam, officieel opgeleverd. In opdracht van Kalliste Woningbouwontwikkeling uit Naarden-Vesting leverde Giesbers-Rotterdam Bouw de laatste twee van de in totaal 50 woningen op.
admin 4 februari 2015
Contactpersoon: admin

Wonen bij Beatrixpark - Schiedam uitverkocht!

Met het recent ondertekenen van de 43ste koop- en aanneemovereenkomst zijn alle woningen in het project Wonen bij Beatrixpark voor de start bouw verkocht!
Stèphanie Ouwehand15 januari 2015
Contactpersoon: Stèphanie Ouwehand

Woonworkshop 'Wonen bij de Groene Vallei' druk bezocht!

Met meer dan 100 bezoekers voor de 21 nieuwbouwwoningen in Hoge Weide te Utrecht was het woensdag 14 januari een succesvolle start voor het project ‘Wonen bij de Groene Vallei’.