Sander Aalpol13 maart 2017
Contactpersoon: Sander Aalpol

Voorschoten en Kalliste tekenen Ontwikkelovereenkomst

Wethouder Bart de Beer ( Gemeente Voorschoten) en Jeroen Suijkerbuijk ( Kalliste Woningbouwontwikkeling) hebben 12 maart jl. de ontwikkelovereenkomst voor de nieuwbouw in Noord-Hofland te Voorschoten ondertekend.
Franc Duijnker22 december 2014
Contactpersoon: Franc Duijnker

Houten De Slinger-West, 'de Buurt' aan zet!

Kalliste is gestart met de ontwikkeling van de centrumlocatie De Slinger-West te Houten. Tijdens de prijsvraag periode zal het planconcept door 'de Buurt', de toekomstige buren van onze kopers, beoordeeld worden.
Wendy van Rooijen18 december 2014
Contactpersoon: Wendy van Rooijen

Fijne Kerstdagen en een succesvol 2015!

Wij danken al onze kopers, opdrachtgevers, participanten en andere relaties voor het vertrouwen in ons en voor de prettige samenwerking in 2014. Het jaar waarin Kalliste alweer voor het 15e jaar op geheel eigen wijze Nederland iets mooier heeft mogen maken.
Sander Aalpol17 december 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Woongenot volgens Kalliste Woningbouwontwikkeling

‘Woongenot’ is een veel gebruikte maar niet gedefinieerde term. Een conclusie die niet direct problematisch lijkt te zijn. Echter, in de wetenschap dat het team van Kalliste iedere dag gepassioneerd werkt aan een optimaal ‘woongenot’ is dit wellicht toch verontrustend. Immers, hoe kunnen we excelleren in iets dat geen betekenis lijkt te hebben? Een uitdaging die overigens niet onoverkomelijk is. ‘woongenot’ is in goed gezelschap van een term zoals ‘gezelligheid’.
Sander Aalpol16 december 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Woonwensen worden werkelijkheid in Utrecht

Op woensdagavond 14 januari 2015 is het zo ver. Dan trapt planteam Hoge Weide het nieuwe jaar af met een eerste Woonworkshop voor het project ‘Wonen bij de Groene Vallei’! Geïnteresseerden denken in de Woonworkshop mee over het plan, de woningen en de woonomgeving. De woonwensen van de deelnemers worden meegenomen in de verdere uitwerking van het plan. Ook wordt er meer verteld over het project, het proces en de planning.
Ruud de Hoogt12 december 2014
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Oplevering appartementen NieuwEyk te Werkhoven

Deze week werden de 12 huurappartementen in "NieuwEyk" officieel opgeleverd. LEKSTEDEwonen uit Vianen overhandigde dinsdag 9 december de eerste sleutels aan de enthousiaste nieuwe bewoners.
Sander Aalpol28 november 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

WijzerWonen Utrecht Hoge Weide gestart!

Vrijdag 28 november zijn de website en facebookpagina van het project 'Wonen bij de Groene Vallei’ Hoge Weide, Utrecht gelanceerd.
Sander Aalpol28 november 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Eerste woningen De Allee Rotterdam opgeleverd

Na de viering van de start van de bouw op 25 april jl., zijn de afgelopen week de eerste woningen succesvol opgeleverd aan tevreden kopers.
Ruud de Hoogt19 november 2014
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

1e Woning "Wonen aan het Twiske" opgeleverd!

Zeven maanden na de start van de bouw, in april van dit jaar, is op maandag 17 november jl., de eerste woning opgeleverd in het project ‘Wonen aan het Twiske’ te Oostzaan. De trotse kopers Jeroen en Birgit kregen van Harm Lentink, namens de aannemer Giesbers-Rotterdam Bouw, de sleutels overhandigd.
Sander Aalpol17 november 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Kalliste contracteert Giesbers-Rotterdam voor Voorschoten

Na een succesvolle verkoop van de 32 nieuwbouwwoningen van het project ‘Wonen in Voorschoten’ heeft Kalliste Woningbouwontwikkeling aannemer Giesbers-Rotterdam Bouw gecontracteerd
Sander Aalpol12 november 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Utrecht kiest Kalliste "Wonen bij de Groene Vallei"

“Wonen bij de Groene Vallei” is wonen zoals jij dat wilt! Kalliste Woningbouwontwikkeling heeft de ontwikkelaarsselectie in Hoge Weide (Leidsche Rijn) te Utrecht gewonnen. Er worden 21 eengezinswoningen ontwikkeld in een hof met een ruime tuin en voldoende parkeergelegenheid.
Sander Aalpol23 oktober 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Onthulling MarketingHuis en Actieplan

Kalliste geeft inzicht in haar persoonlijke aanpak van het ontwikkelen van woningen. Door woningen te ontwikkelen samen met de aspirant kopers worden tevens de belangen van alle stakeholders behartigd. Kalliste maakt gebiedsontwikkeling haalbaar! Het vraaggestuurde WijzerWonen-proces waardoor sinds 15 jaar de werkelijke woonwensen van onze kopers daadwerkelijk worden gerealiseerd kent veel navolging, echter te vaak zonder de persoonlijke essentie.
Ruud de Hoogt21 oktober 2014
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Bouw 2e fase NieuwEyk Werkhoven feestelijk gevierd

Op donderdag 16 oktober jl. werd op de bouwlocatie van het project NieuwEyk, gelegen aan de Herenstraat in Werkhoven, de start bouw van de woningen in de 2e fase feestelijk gevierd. Na ontvangst van de genodigden en de speeches door Rob Zakee, wethouder Gemeente Bunnik en Jeroen Suijkerbuijk, directeur van Kalliste Woningbouwontwikkeling, werden door trotse kopers Jan en Welmoed een aantal stenen gemetseld in de muur van hun eigen woning.
Sander Aalpol 7 oktober 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Seniorenvereniging Oisterwijk denkt mee over La Hollande

Op 1 oktober organiseerde Kalliste een Woonworkshop voor de leden van de seniorenvereniging Oisterwijk. Kalliste gaat circa 20 appartementen te realiseren aan de Nicolaas van Eschstraat in Oisterwijk,
Sander Aalpol22 september 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Succesvolle Woonbeurs Schiedam 2014!

In de ambiance van de Grote Kerk in Schiedam vond zaterdag 20 september de eerste Woonbeurs Schiedam plaats. Bijna tweeduizend geïnteresseerden bezochten onder meer de Kalliste stand van Wonen bij Beatrixpark dat voorafgaand aan de beurs de verkoopstand van het project zag stijgen tot boven de 70%!
Sander Aalpol 9 september 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Aftrap Wonen in de Tuin van Ommoord

Onder de werknaam "Wonen in de Tuin van Ommoord" is de herontwikkeling van de locatie aan de Robert Kochplaats te Rotterdam van start gegaan. Tijdens de inspirerende sessie presenteerde Stichting Ouderenhuisvesting Rotterdam (SOR) en Kalliste de verkavelingsstudies aan de gemeente Rotterdam.
Ruud de Hoogt15 augustus 2014
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Woningen plan NieuwEyk uitverkocht!

Alle woningen in het project NieuwEyk in Werkhoven zijn verkocht. Met het recent ondertekenen van de laatste koop- aanneemovereenkomst zijn alle 14 grondgebonden woningen en 12 appartementen in het project verkocht.
Sander Aalpol17 juli 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Kalliste ook tijdens de zomervakantie bereikbaar

Om u ook tijdens de zomerperiode van dienst te kunnen zijn is ons kantoor de gehele zomer geopend.
Franc Duijnker 1 juli 2014
Contactpersoon: Franc Duijnker

Eerste woningen BeLeef Buitendijks - Uithoorn opgeleverd

Donderdag 26 juni zijn de eerste woningen in het plan BeLeef Buitendijks opgeleverd aan de kopers. Ook Jaap en Samina van bouwnummer 15 ontvingen de sleutels van aannemer UBA uit Uithoorn. De woningen staan er prachtig bij en voor de kopers kan het klussen nu beginnen.
Ruud de Hoogt26 juni 2014
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Start bouw appartementen Nieuweyk te Werkhoven

Met het leggen van de eerste steen, is door Wethouder Rob Zakee (Gemeente Bunnik) en de heer Ed de Groot (Bestuurder LEKSTEDEwonen) de bouw van de appartementen in het centrum van Werkhoven officieel van start gegaan.
Sander Aalpol25 juni 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Primeur: "Eerste kopers Schiedam sluiten koopovereenkomst"

Vrijdag 20 juni jl. zijn de eerste koopovereenkomsten door de toekomstige bewoners van ‘Wonen bij Beatrixpark’ getekend. Een belangrijke stap naar de realisatie van hun droomhuis in Schiedam.
Jeroen Suijkerbuijk17 juni 2014
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Kalliste toegetreden tot NEPROM

De NEPROM verwelkomt een nieuw lid, Kalliste Woningbouwontwikkeling B.V. uit Naarden. Met de toetreding wordt de verandering die de NEPROM als vereniging van ontwikkelaars doormaakt ook in haar ledenbestand steeds meer zichtbaar. Kalliste is een zelfstandige onderneming, onderdeel van de Giesbers Groep, gespecialiseerd in het samen met potentiële kopers en huurders ontwikkelen en haalbaar maken van woningbouwprojecten.
Sander Aalpol13 juni 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Voorschoten: 80% binnen 3 maanden verkocht

Na een druk bezochte start verkoop op 1 maart 2014 heeft Kalliste Woningbouwontwikkeling in slechts drie maanden tijd 80% van de woningen in het nieuwbouwproject Wonen in Voorschoten verkocht....
Jeroen Suijkerbuijk 3 juni 2014
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Stèphanie Ouwehand versterkt team van Kalliste

Per 1 juni is Stèphanie Ouwehand (26) gestart als Commercieel Projectmanager bij Kalliste Woningbouwontwikkeling BV.
Sander Aalpol15 mei 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Kalliste gaat WijzerWonen

Kalliste viert dit jaar zijn 15 jarig bestaan. Het evolueren van het vraag gestuurde ontwikkelproces House-of-Quality tot WijzerWonen, de lancering van de nieuwe website en verdere uitbreiding van het team, maakt van dit 3de lustrum een bijzonder moment.
Jeroen Suijkerbuijk 1 mei 2014
Contactpersoon: Jeroen Suijkerbuijk

Marco Kemp versterkt team Kalliste

Per 1 mei is Marco Kemp (36) gestart als Commercieel Projectmanager bij Kalliste Woningbouwontwikkeling BV. Binnen Kalliste (Naarden-Vesting) wordt hij onder meer verantwoordelijk voor het nieuwbouwproject “Wonen bij Beatrixpark” te Schiedam.
Sander Aalpol25 april 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Kopers vieren start bouw De Allee Rotterdam

Door de kopers is op 25 april 2014 de start bouw van het project ‘De Allee’, fase 2, in de nieuwbouwwijk Park16Hoven te Rotterdam, feestelijk gevierd.
Sander Aalpol15 april 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

WijzerWonen

Nu, anno 2014, is onze succesvolle werkwijze geëvolueerd en passend op complexe ontwikkelopgaven van groot tot klein. Het WijzerWonen proces bedient in enkele transparante stappen de woonwens op projectniveau en daarbinnen voor de unieke woning en haar bewoners
Ruud de Hoogt30 maart 2014
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Oostzaan viert start bouw Wonen aan het Twiske

Op 28 maart 2014 is de start bouw van het project Wonen aan het Twiske, gelegen aan het prachtige natuurgebied Het Twiske in Oostzaan, feestelijk gevierd.
Franc Duijnker15 maart 2014
Contactpersoon: Franc Duijnker

Première Wonen bij Beatrixpark in Schiedam

15 Maart waren alle optanten van de 43 woningen uitgenodigd voor de exclusieve start verkoop in het Beatrixpark te Schiedam.
Ruud de Hoogt 6 maart 2014
Contactpersoon: Ruud de Hoogt

Kalliste verkoopt de 100ste woning in Oostzaan!

Recent is de 100ste woning verkocht in het project Wonen aan het Twiske te Oostzaan. Het plan met 112 woningen is 9 maart 2013, een jaar geleden in verkoop gegaan.
Sander Aalpol 1 maart 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Start verkoop Wonen in Voorschoten 70% onder optie

Met 70% van de woningen onder optie is sprake van een succesvolle start verkoop van het plan Wonen in Voorschoten.
Sander Aalpol24 februari 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Start verkoop Wonen in Voorschoten

Zaterdag 1 maart a.s. om 14:00 uur start officieel de verkoop van de woningen in het project ‘Wonen in Voorschoten’.
Franc Duijnker 8 februari 2014
Contactpersoon: Franc Duijnker

Grote belangstelling Wonen bij Beatrixpark Schiedam

Meer dan 200 geïnteresseerden hebben afgelopen zaterdag de informatiemiddag van het nieuwbouwproject “Wonen bij Beatrixpark” in Schiedam bezocht.
Sander Aalpol18 januari 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Succesvolle SneakPreview Wonen in Voorschoten

Een grote opkomst tijdens de Sneak Preview zaterdag 18 januari in Voorschoten.
Franc Duijnker15 januari 2014
Contactpersoon: Franc Duijnker

Informatiemiddag Wonen bij Beatrixpark te Schiedam

Deze startbijeenkomst voor het project Wonen bij Beatrixpark te Schiedam vindt plaats op 8 februari 2014.
Sander Aalpol 1 januari 2014
Contactpersoon: Sander Aalpol

Een gezond en succesvol 2014 gewenst!

In het afgelopen jaar hebben wij met de woonwensen van onze kopers diverse nieuwe projecten kunnen ontwikkelen, velen ontvangen dan ook in 2014 de sleutel van hun nieuwbouwwoning!