Grote belangstelling Première Wonen aan de Meander, fase 3

Onder grote belangstelling heeft donderdagavond 24 november jl. de start verkoop van de 3e en tevens laatste fase van het nieuwbouwproject 'Wonen aan de Meander' te Rotterdam plaatsgevonden. Ruim 200 geïnteresseerden kwamen naar de basisschool in de populaire wijk Park 16Hoven waar de Première plaatsvond. Er werd enthousiast gereageerd op de 13 hoek- en tussenwoningen naar ontwerp van Bedaux de Brouwer Architecten.
Eerder ontwikkelde Kalliste woningbouwontwikkeling met haar beproefde WijzerWonen-concept fase 1 (29 woningen) en fase 2 (30 woningen) van het project ‘Wonen aan de Meander’ .

Interesse was er ook voor de negen extra energiezuinige woningen in het plan. Met een EPC (energieprestatie van de woning) van 0,0 voldoen deze woningen nu reeds aan de norm van 2021 (energieneutraal). Optioneel kunnen alle woningen extra energiezuinig worden uitgevoerd.

Alle aanwezigen ontvingen persoonlijk de verkoopdocumentatie, welke inmiddels ook beschikbaar is op de website. Geïnteresseerden kunnen zich tot en met 1 december a.s., 12.00 uur inschrijven voor een woning waarna op 2 december toewijzing van de 13 woningen plaatsvindt. Hierna zal met de kopers het MaatwerkHuis-traject doorlopen worden, waarbij kopers uit vele opties kunnen kiezen om zo hun droomhuis samen te stellen: ‘Als ieder individu uniek is moet zijn woning dat ook kunnen zijn’.

Facebook

Website