Eerste fase Wonen aan de Meander opgeleverd

De eerste woningen van Wonen aan de Meander fase 1, in Park 16Hoven te Rotterdam worden momenteel betrokken door kopers.
Aannemer Giesbers Rotterdam Bouw is in november gestart met de oplevering van de 1e fase van ‘Wonen aan de Meander’. Inmiddels zijn alle 29 woningen overgedragen aan hun nieuwe bewoners.

In ‘Wonen aan de Meander’ worden door Kalliste in totaal 72 woningen gerealiseerd middels het beproefde WijzerWonen proces.
De 1e fase bestaat uit 29 eengezinswoningen: twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen en vier-onder-een-kapwoningen. Alle woningen hebben een ruime tuin en uitzicht op het water van de Meander. De intieme schaal van de 'schiereilanden' maakt dit project uniek, evenals de vele opties die kopers hebben om hun droomhuis samen te stellen: ‘Als ieder individu uniek is moet zijn woning dat ook kunnen zijn’.

De voorbereidingen voor de bouw voor fase 2, bestaande uit 30 woningen, worden momenteel getroffen. De 13 woningen van fase 3 zijn eind november in verkoop gegaan. Inmiddels zijn alle woningen onder optie.
Eerder ontwikkelde Kalliste al De Allee  en De Verborgen Tuin in de gewilde wijk Park 16Hoven.

Facebook

Website